Kryper i skogen

Myrorna kryper i skogen. Sebastian kryper i skogen. Med 50/f1,4 löst hållet framför kameran. Helt plötsligt blir det roligt.











För övrigt försöker jag få klart bilderna till sagoboken. Moa - Isprinsessan kommer snart hit och ska vakna i en soffa. Sen på torsdag ska jag fota Maskerad - Carin. Hon skulle ta med nån som tydligen var grym på hår och makeup. AWESOME, för det är inte jag. Egentligen skulle jag vilja åka till nåt häftigt ställe och ta dom bilderna. Men jag tror det blir skogen eller hemmabyggd studio.

Fortfarande: Vill nån bli fotad, eller hänga med och fota nån gång. Så säg bara till! :)

Idag åt jag kassler


At least we're having fun. Stapla glas och så

Nej, någon videoblogg hanns inte med. Istället bestod helgen av foto i enviken, bad, ännu en sväng till Leksand, trummor i kyrkan, vidare till svärdsjö. Säger bara stapla glas. Det blev jobbigt ett tag.
http://www.youtube.com/watch?v=TbQ6NqfmAQw&feature=related

Imorn må det verkligen vara sol! Annars skiter sig parafras.

Idag gled jag runt och kände mig stilig.


Videoblogg och sådant

Ja, jag vet. Jag har inte gjort någon videoblogg på väldigt länge. Väldigt, väldigt länge. Jag vill fortsätta. Men visst vore det bra mycket bättre om jag hade en fungerande kamera att filma med så jag kan vara nere i köket och lära er hur man gör mat, filma på stan, med vänner.. istället för att bara sitta vid datorn och babbla.

Men tills jag skaffat en ny kamera får jag väl fortsätta babbla.
Målsättning: Göra en videoblogg inom en vecka.
Min fråga: Vad vill ni höra? Fotosnack, trivialt nonsens, om mitt liv, musik, photoshoptips..
Jag kommer nog fortsätta med dagens bästa och sämsta och dagens musiktips i alla fall, är det bra?




För övrigt var jag i Leksand på lovet. Kom hem igår. Det var så himla kul. Grymt spontant drog jag dit. Visste att det var filmkväll på onsdagen och att jag en natt skulle sova hos Mackan. Sen löste sig resten också :)

För övrigt nummer två: Jag är fotosugen. Snart är det vår och fint ute. Vill någon hänga med ut och fota med mig eller kanske leka modell för en dag så är det bara att skriva en kommentar eller så.

Om sådär 10 timmar eller vad det nu blir läser jag psykologi A för första gången i mitt liv. Spännande, får vi hoppas.

Hej så länge!


Ett hus, en håla.

Ja. Jag var i Garpenberg. Det var ju trevligt. Och idag är det söndag fast det är måndag och det går sämst med bussar vilket är tråkigt.


















Det fanns ett kök och ett rött rum också, men det har jag inte fixat bild på.





Där nere. Bakom det där trädet som inte är ett äppelträd.. där är det en sjö. Och bilden är från köksfönstret. Och alltså tar det mindre än en minut från att man sitter och kollar på tv tills man är i vattnet - om man vill
I sommar blir det mys!