Förberedelser

jag försöker packa till Uppsala och YOUTH09. Kommer bli himla awesome, men packa är rätt tråkigt. Vet inte vad jag ska ha med, vet inte vad jag redan har packat och kan inte tänka när jag ska ta bussen.. blaah..

Jag blir i alla fall borta till på söndag. Kommer troligen inte blogga nåt alls, men uppdaterar facebook/twitter :)


Nattfoto

Uppgift i skolan som går ut på att fota på natten. Har varit ute en sväng och provat :)

.
.
.
För övrigt har helgen varit rätt knas. Gjorde inget vettigt alls på lördagen tills jag åkte till fritzon på kvällen och tog några porträttbilder på barnen. Sen skjutsa Paul mig till Dyrelöv och Josef, Gidde, Filip och Oscar ställde upp som psykiskt stöd när jag skulle fota.
.
.
Sen tänkte vi kolla på G.I. Joe. Först skulle vi kolla på väggen uppe men det lagga, gick ner och skulle kolla på laptop, ändra oss igen och skulle gå upp och prova uppe igen och fixa med nån nätverkssladd. I alla fall kläckte Filip den grymma idén att man kunde ta en powernap.
.
Jag och Gidde tyckte det lät bra och la oss i soffan och blunda tills filmen börja. Grejen var den att de inte fick igång filmen nu heller och jag och Gidde somna.
.
Jag vaknade med kläderna på och frös och fatta inte mycket alls. Visste inte var jag var eller nåt, men Gidde låg där i alla fall.. Somnade om
Kände att soffan inte var så mjuk utan mer en kantig skinnsoffa och jag saknade kudde. Fixade kudde i form av soffans ryggstöd.. Somnade om
Vaknade och låg inte alls skönt. Vände mig.. Somnade om
vaknade och frös nå sjukt mycket. Gick upp och famlade efter nån slags täcke. Hittade nåt vi hade haft till fotobakgrund. La mig.. Somnade om
Vaknade nån gång till - har ingen aning om vad klockan var men till slut somnade jag ordentligt..
.
Vaknade och kollade vad sjutton klockan var. 10:05... Crap... träningen började 10:00
några minuter senare insåg jag att DET ÄR JU VINTERTID!!
Upp ur soffan, äta lite yoghurt, Josef kollade busstider och jag stack. Han nästan i tid :)
.
.
Sen var det spela i kyrkan och sen hem. Hade besök av några som jag inte har full koll på, men jag har sett dom förut och har nåt med Sydafrika att göra. Det var trevligt. Vi fikade.
.
Nu har jag suttit uppe och lyssnat på Dagens awesome och hunnit bli hungrig igen.
.
.
.
Jag borde även packa ner nån grej till imorn för jag drar faktiskt till Leksand för att träffa lite gamla vänner :) kommer hem nån gång på tisdag tänkte jag och så drar vi till Uppsala och YOUTH 09 på onsdag :):) pepp


DONE!

Jag är brutalt trött men nästan ännu mer hungrig. Har i alla fall skrivit tre sidor uppsats nu. Tror det blev rätt bra. Ska läsa imorn när jag är vaken.

House var i alla fall sjukt bra idag! Äntligen lite diskussion.
Aaaaah.. det är i alla fall brutalt skönt att vara klar nu.. hade typ panikångest (troligen inte men det lät bra) igår.. Låg i min egen säng och kände samma känsla som när man är borta nån stans där man inte alls trivs och bara längtar hem.. Sjukt..
Nu ska jag se om jag kan dämpa min hunger med vatten och sen är det SOVA!


Dagens äventyr

Idag har jag alltså varit i Uppsala med Emma och Veronica. På besök på Livets Ord.. Trevligt var det, om jag får säga vad jag tycker, och det får jag för det är allt min blogg.

Började med att träffa Arash, fika och gå runt och kolla.. Sen snacka vi massa knepiga frågor med Mattias.. Sen kolla vi lite till och drog vidare till donken.. sen bar det hem.. ut ur dimman, in i dimman... Grymt häftigt väder på morgonen i alla fall. Frost, dimma och sol :)
Han vara hemma en timme och redigera nån bild och äta lite och så.. sen drog jag till centrumkyrkan för att träffa lite trevliga ungdomar och kolla på film som jag visst redan sett. 21.
Nu har jag redigerat färdigt så att jag har 15 bilder att visa imorn.. Om jag lade ner lika mycket på alla som på den första skulle jag inte hinna klart tills lektionen imorn. Det gick snabbare och snabbare och blev fulare och fulare.. jaja
Imorn har jag en liten sovmorgon. Skönt. Slutar dock halv 5, har träning och sen drar på House.
Nån stans i detta schema ska jag smälla in 3 sidors uppsatsskrivande om Masada.. Katrina var i alla fall en ängel och fixade en bok till mig från bibblan..
NU: MAT
SEN: SOVA
Juste! Glömde nästan det mest intressanta som hände idag.
Jag och Gidde tänkte dra till Östra hamngatan för att hoppa på bussen där.. Anders och lapp hakade också på. Jag och Gidde skyndade före och jag bara kastade en blick bakåt för att se vilka som kom..
'Schwizoauiohhhhh boom så låg jag och jämrade mig på trottoaren..
Jag har så snuskigt hala skor. Håller på att ramla i svängarna i korridoren i skolan liksom.. och nu skedde det på stan.. Ont gjorde det, lite kul var det, men mest irriterande..


Ett kilo bråttom

Nu har jag fotat anders lite. Han skulle ha en bild att skicka in. Han ville ha den på ett sett och jag på ett annat typ.
ane
Imorn drar alltså jag, Emma och Veronica till Uppsala för att checka läget på LO.
Ska träffa Mattias, en Ulla som jag tydligen haft på fritids och Arash.
När vi kommer hem till Falun igen kanske jag tittar in i centrumkyrkan där T.R.O har sin första samling :)
Onsdag är det skola till halv 5, samtidigt börjar träningen och klockan 7 ska jag vara hos anders på House. Kommer väl hem typ 10.
På torsdag ska jag ha skrivit en uppsats på 3 sidor om Masada.. Jag börjar ångra mig att jag inte tog judarnas högtider istället, det hade varit mycket enklare, men det löser sig. Bara det att i natt och i morgon natt lär jag redigera bilder till reklam/mode-uppgiften som ska redovisas på onsdag.
Jag älskar mitt sätt att planera.
Här är i alla fall ett par bilder som är klara som jag inte är helt nöjd med, men det får duga.
minimartina


Livets Ord

Jag erkänner. Jag är rätt dålig på att uppdatera här, relativt dålig i alla fall..

Jag är glad i alla fall.
För att göra en lång historia kort så kommer jag och 3 klasskompisar åka till Livets Ord och Uppsala på tisdag. Skolan betalar allt! Där ska vi ställa frågor och filma och sedan sätta ihop detta till en kvarts redovisning om Livets Ord och vad de står för :) Detta ska sedan visas för resten av klassen.
Detta är typ sjukt awesome! Jag är pepp.

foppa

Här är Anders. Han ska också med till LO :D


FILM

Idag har jag varit produktiv, ganska i alla fall..
Först skola, sen hem, och sen drog jag och Paul till Fritzon för att gör ett litet reportage om dom :) Jag är varken elit på filmkameror eller redigering, men nåt ska det nog bli i alla fall :)
Annars kom det en router på posten idag så nu kan man chilla uppe på rummet eller så :)
Har dock inte skrivit en rad på min blivande tresidiga uppsats om Masada. Undrar när det ska vara klart.

 

Måste jag berätta att jag vill åka snowboard?


Helgen, mac och framtiden

Snart är det en ny vecka. Det innebär att det aldrig varit närmare till youth09, vintern 09/10, niotio på LO, JVM i tyskland, flytt till Uppsala, dagen då jag gifter mig, dagen då jag dör. Jag tycker om när det händer saker :) helt underbart att ha den här känslan av att imorn blir en bra dag, dagen där efter ännu bättre. Alltid något nytt och spännande att se fram emot. Dock är jag dålig på att planera.


Men först tänkte jag väl resumera helgen:
Efter skolan i fredags drog jag hem och lirade trummor ett tag. Spelade sönder skinnet till virveln också. Himla skit. Slog inte ens hårt.. Sen drog jag hem till Dyrelöv för att ha nån slags filmkväll. Vi började med x-men wolverine, jag gilla den. Sen trodde ju inte jag att jag hade sett Jumper så vi hyrde den för min skull, men jag hade visst sett den kom jag på - minst en gång. Men den var ju bra även denna gång.
Kvällen avslutades med supersugen när man var sådär lagom flummig vilket var kul :)
Under tiden satt anders med teamveiwer och fixade iLife 09 åt mig. Tack Anders!!
Jag tror att vi gick ut och satt oss på ett sånt här ljuddämpningsstaket vid borlänge-vägen och dinglade med benen, men jag minns inte när :)
Till slut vart det i alla fall flum vid datorn med mest Gidde och Oscar.
monster
så äckligt
Så brutalt äckligt.
Jag ville ha kvällsmat, då kom Dyrelövs mamma och sa åt oss att lägga oss, det gjorde vi. ett par timmar senare.
Helgen var kul i alla fall och idag var vi först på knattetävling på Kvarnberget och sen drog jag till kyrkan på möte :)
Har i alla fall skaffat mig en MacBook pro vilket är väldigt najs.
pop


LAbb

Nu har jag foto. Är klar med fixandet i mörkrummet. Kul är det med dålig bild idag. Nöjd med en av tre.
Igår kväll satt jag in pengar på Simons konto. Senare idag får vi se vad det resulterar i :) Jag kan ju säga att det har med en viss frukt att göra ;)


Tressa och vad han nu hette

Var i enviken nån gång och fotade som sagt. Inge lyckat med det där får väl duga. Det är ju ändå bara barn som ska se bilderna.. och mina lärare :|

Var i enviken nån gång och fotade som sagt. Inge lyckat med det där får väl duga. Det är ju ändå bara barn som ska se bilderna.. och mina lärare :|


Masada

http://mordagan.com/links/mezada/tourweaver_mezada.html

Tänker inte skriva en till uppsats om judarnas högtider, även om det vore smidigt då jag redan har en hemma på datorn. Men det får bli om Masada istället. Så himla coolt ställe.  Checka länken för 3D-view


Enviken

Sitter i skolan och har mig. Gör inte så mycket nytta. Slutar religionen om 50 minuter och sen är det svenska. Ska hem till Martina i Enviken efter skolan och försöka få klart ett par bilder till projektarbetet.

jajaja