Kungen i djungeln

Idag har varit en väldigt lugn dag. Till slut var jag tvungen att städa men då vart det vart på mig! Satt igång och lekte hoppkung :D



Jumping King
Nej, jag är inte normal :)
Gideon kom hit nyss så vi ska väl chilla vidare (Y)
Vad har ni gjort idag?

Det börjar bli julstämning hemma men det fattas snö. Till sportlovet funderar jag på Ramundberget. Är det nån som har nå andra tips?


Varför blogga?

Jo! Man ska blogga för att Lapp, världens sötaste knasboll, sitter bakom och säger att man ska blogga så att han har nåt att läsa.

Idag har jag varit uppe på gruvmuseet och snackat med dom där. Ska fixa bilder till en ny broschyr. Blir säkert bra nån gång.
När vi var klara där var det typ spöregn och jag gick från gruvan till stan, sweet - jag var pissblöt.
Efter att ha ätit skum lunch i skolan var det historia som jag höll mig ganska vaken på faktiskt..
Efter det gick jag till bussen och mötte Josef. Var nära ett mentalt sammanbrott (kanske inte) på grund av det oerhört snuskigt sunkiga, äckligt miserabla, totalt värdelösa och deppframkallande vädret. Sen åkte vi hem till mig. Försökte ta nån bild i skogen som failade totalt.
Men jag ska inte till Lillehammer imorn utan åker på onsdag istället nästa vecka :) Då hinner vi nog fixa bilder i helgen :)
.
.
.
Sitter också och funderar på var man ska åka på sportlovet. Billigt, lite köer, bra park och grym offpist vore rätt awesome! Tips? Funderar på stöten som ju är relativt nära.
Har på sista tiden tagit i alla fall två bilder till Nattfoto-uppgiften:
den andra kommer sen :P


Fredag den trettonde, vilken lyckodag!

Detta inlägg skulle laddats upp igår om inte internet krånglade :)
Jag ber om förlåtelse till alla tusentals personer som följer min blogg (haha), jag har varit väldigt dålig på att blogga den sista tiden. Det är dock inte för att jag dött utan för att jag har lite annat för mig.
-
-Håller på att klipper film till kyrkan.. måste bli klar imorn.
-
-Annars har jag planer på att fylla år på söndag :)
-
-I morgon blir det först lira lite badminton med Simon - ser fram emot träningen för en gångs skull.
-
-På kvällen drar jag och lite annat folk till Josef för tre-rätters-middag! Det råkar vara så att typ 5 pers i vår förhållandevis lilla ungdomsgrupp fyller år i november och ett par till i december, så nu blir det fest! :D
-
-Jag har även hunnit med att fixa en bild till projektarbetet. Om det är nån som läser detta kan ni gärna lämna en kommentar om vilken bild ni gillar mest!
Lite röstning här alltså!!
oscar
grucan
Det största som hänt idag är nog i alla fall att vi skrivit kontrakt och betalat handpenning på ett hus/stuga i GARPENBERG. Ja, jag vet. Ingen har någonsin varit där. Men det är rätt fint :) Kom och hälsa på i februari!
Mammas komentar i bilen var i alla fall "Fredag den trettonde, vilken lyckodag!"